Horgolás tanfolyam

Horgolás tanfolyam


Igen, 2018-ban is él a tanfolyami lehetőség! :-)

Ha még teljesen kezdő vagy, néhány óra alatt megtanulhatod az alapvető fogásokat, és elkészíthetsz magadnak egy kedves díszt, kiegészítőt, ékszert.

Az email cím a lap alján található, ne tévesszen meg, hogy a @ jel helyett szöveget találsz. Ha mégsem találod az email címet, írj bátran hozzászólást, de add meg az email címed, amire írhatok. (Valós címet, kérlek ellenőrizd, mert egy karakter eltérés esetén az már nem a te címed.)

A hozzászólások moderálás után láthatók a blogban, a kapcsolatfelvételként írtakat NEM teszem közzé, tehát az email címed nem kerül ki ide.

Ha érdekel a horgolás, szeretnéd megtanulni, a kezdő avagy haladóbb lépéseket megtenni, jelentkezz!

Ha elakadtál, vagy egy új mintát, technikát szeretnél megtanulni, de úgy érzed nem tanfolyamra van szükséged,  csak egy alkalmas segítségre, akkor is várlak!


Ha már megfertőzött a horgolás, és van fonalad, horgolótűd, hozd magaddal!

Hozd magaddal barátnődet is!

Jelentkezni emailben, vagy itt, lejjebb lehet! horgolasok kukac gmail pont com címre írhatsz.

Ha inkább csak üzennél, akkor az email címed add meg, hogy kapcsolatba tudjak lépni veled! A hozzászólást nem jelenítem meg, de válaszolni fogok email-ben.


Horgolás kezdőknek

3 alkalmas horgolás tanulást ajánlok neked!

Láncszem, kispálca, hamispálca, ráhajtásos pálcák készítése, majd a szaporítások, a kör horgolása, a mintaolvasás és értelmezés alapjai mind szerepelnek a tervben. Mindez 3 alkalomra lebontva. Először még lehet, úgy érzed, nehéz ez az egész, és sose fogod tudni, de ha gyakorlod, hamar kiderül, nem nehéz!

Horgolás újrakezdőknek, haladóknak


Ha régebben vagy mostanában tanultál horgolni, de nem tudsz tovább lépni, megakadtál, vagy csak szeretnél újabb ismeretekhez jutni, akkor gyere, jelentkezz be egy rövid ismétlő, rendszerező, további ismereteket nyújtó horgolás tanfolyamra.

Relief pálca, hosszított pálca, minták, mintaolvasás, körben horgolás, motívum horgolása, mintaleírások értelmezése, kérdéseidre válaszok.

Az utóbbi időben népszerűvé vált technikákkal, öltésekkel is megismerkedhetsz. Pl. corner to corner technika, tuniszi horgolás.

De vigyázz! A horgolás megtanulása, és főleg megszeretése komoly függőséget okoz! És nem lehet belőle kigyógyulni!

Tanfolyami időpontok

Mikor? Megbeszélés szerint.

Kérlek, mielőtt jelentkezel, gondold végig, mikor is lenne számodra alkalmas a tanfolyam. (Pl. a hét elején délelőtt, vagy munkaidő után.) Így könnyebb egyeztetni.

Ha úgy érzed, egyik időpontot sem fogod elfogadni, akkor kérlek ne faggass, a tudnivalókat itt el tudod olvasni (hétköznapokon délelőtt vagy kora délután, munkaidő után, szombat délután tartok tanfolyamot)

Tanfolyam helye

Helyszín: Budapest, XIV. kerület, nálunk. Címet emailben megtudod.

Egy alkalom 90 perc.

A tanfolyam részvételi díja: alkalmanként 3.500 Ft.
Fonalat, horgolótűt a munkához adok, a kész művet hazaviheted!

Lehet, hogy tudod, van egy fonalboltom a neten, néhány fajta fonalból kisebb készlettel rendelkezek, ezekből választhatsz és vásárolhatsz, illetve jó minőségű, megfelelő méretű horgolótűt is vehetsz.
Gyere, próbáld ki!

Hozd el barátnődet, testvéredet, anyádat, vagy 10 évesnél idősebb gyerekedet!

Írj, kérdezz!

2 megjegyzés:

  1. A péntek 17-18,30 kezdő horgolás tanfolyam érdekelne

    VálaszTörlés
  2. Kérlek írj a horgolasok (kukac) gmail (pont) com emailcímre.

    Kati

    VálaszTörlés